beni taniyan yok 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir cok erkegi taniyan kiz
  2. moderator taniyan yazar
  3. deniz gezmis i taniyan genclik
  4. yuz metreden baslik taniyan yazar
  5. atlarin sulalesini taniyan ganyanci
  6. bayira karsi yatir beni tirmala beni kasi beni lan
  7. abisini taniyan sevgiliye oral yapmayan kiz
  8. 40 metreden bolucuyu taniyan fasist yazar
  9. makina programiyla uludag sozlugu taniyan yazar
  10. kisiyi kendinden bile daha iyi taniyan insan

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yorgunluk » beyaz gelincik » ferrari enzo » 15 mayis 2008 utah jazz los angeles lakers maci » fakir olmasina ragmen sevgilisi olan kimse » eurasian » tolga cevik » somut » uzumlu nun tarihi eserleri » dogum gunu » converse giyip ayaklari kokan kizlar » yayladag in tarihi eserleri » billur » aksamin besinde insanin caninin manti cekmesi » ciplak ayak araba kullanmak » 34 mmt 09 » abdullah gul un sovalye olmasi » entry nin sonuna yasanmistir yazmak » venusar blastoise charizard uclusu » bihter ozdemir » t 64 » ogretmene hojam diyen ogrenci » ankuva » buraya kadar anlamadiginiz bir yer var mi » malatya katliami » kiyamet gunu gazete mansetleri » kirmizi baslikli istasyon sefi » bi biskreme verdim » dunyadan inmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa