beni siz degil sonraki nesiller anlayacak 

kapat
  1. yazarın her zaman ki serzeniştlerinden biridir. girdiği entrylerin sonraki nesiller tarafından anlaşılacağını sanmaktadır. arada bir böyle çıkışları da doğal karşılanmalıdır, nihayetinde o bir yazardır.

yazar "ki" yi yukarıda ayrı yazarak edebiyat öğretmeni tarafından ikmale bırakılmıştır. " bu saatte olur böyle hatalar" şeklindeki savunması da dikkate alınmamıştır.
    #574743 (tibet, 25.08.2006 02:22 ~ 02:30)
  2. entrylerim sukela olacak.
    karma olsaydı en az 600 olurdu karmam.
    bu boyle gider.
    #575261 (laedri, 25.08.2006 12:08)
  3. üçüncü nesil serzenişi.
    #586563 (sidikli, 29.08.2006 00:22)
  4. kendini ifade edemeyen insanın kaçış cümlesi.
    #2090306 (simdi anani laciverde boyadim, 08.08.2007 01:15)
  5. her alt nesilin vazgeçemediği söylem. askerlikte devrecilik sözlükte nesil kavgası.
    #2090465 (seawind, 08.08.2007 01:36)

© 2008 - uludağ sözlük

beni siz degil sonraki nesiller anlayacak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. beni siz degil sonraki nesiller anlayacak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu beni siz degil sonraki nesiller anlayacak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» emre can » ehliyetsiz araba kullanmak » sener eruygur » milan rapaic » turk kizlari » bir insani mutlu edememekten korkup terketmek » necip fazil kisakurek » lost » anne bana ogun samast beresi orsene » ajda pekkan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games