beni seversen 

kapat
  1. selahattin ozdemir şarkısı.
    Bir kere görünce sana tutuldum
    Kalbimim sahibi yoktu sen oldun
    Seversen severim senin olurum
    Aşkıma inanıp beni seversen

Karanlık dünyama güneş doğacak
    Mutluluk seninle benim olacak
    Sevgimiz dillerde şiir olacak

inan gerçek aşkım heves değilsin
    Tanrıdan sonraki taptığım sensin
    Razıyım uğrunda ecelim gelsin
    #940331 (darkness nights, 02.12.2006 19:29)

© 2008 - uludağ sözlük

beni seversen başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. beni seversen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu beni seversen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cok guzel dusunmussun aferin » sen benim geceleri uyudugumu mu saniyorsun memati » kiz arkadasina bir hayvanmis gibi davranan erkek » yaran anne sozleri » harry potter ve saz arkadaslari » bastirmak » emre can » lynyrd » moderasyonun hassas noktalari » sabahin korunde bagirdi diye imama sovmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games