beni sallamiyorsunuz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bayira karsi yatir beni tirmala beni kasi beni lan
  2. yar beni o yar beni ille de yar oyar beni
  3. beni begeneni ben begenmem benim begendigimse beni begenmez
  4. her yere baktin beni aradin beni cepten ara
  5. kadin erkek fark etmez beni sec beni sec
  6. daglar dagladi beni goren agladi beni
  7. gogsune yatir beni duslere gotur beni
  8. beni oldurmeyen sey beni guclu yapar
  9. beni vur beni ellere verme
  10. alla beni pulla beni

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» munevver andac » jason becker » sadece turkiye de gorulen olaylar » www siznezaman akillanacaksiniz com tr » her turk asker dogar » ankara universitesi bahar senlikleri 2008 » beylikduzu » ask » dortyol un tarihi eserleri » kralice nin kosk yemegi yorumlari » dunyadan inmek » gercek gelecek » nihat dogan was here » uludag sozluk teki fisleme hastaligi » fenerbahce nin 3 yil ust uste sampiyon olmasi » trt » nejat isler » enis akin » bir seyi unutmamak icin yapilacaklar » ahmet mahir peksen » necmettin salaz » msn de erkegin kiz nick i kullanmasi » deizm » tortum un tarihi eserleri » insan bunyesine en agir gelen muzik » hotline » var misin yok musun mevlut » bursa daki garip yer isimleri » votka a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa