beni orada arama 

kapat
  1. todd haynesin yönettiği ve cate blanchett, christian bale, heath ledger ile richard gereın oynadığı "Beni Orada Arama" istanbul Film Festivali'nin ardından bugün itibariyle vizyon da yer alıyor.

--spoiler--
    Rock müzik ilâhı şarkıcı Dylan'ın hayatının yedi farklı dönemi, aralarında kadın oyuncuların da yer aldığı altı kişilik bir oyuncu kadrosu tarafından canlandırılıyor. Filmin özgün ismi "I'm Not There", Dylanın orijinal albümünde yer almayan meşhur parçasına gönderme yapıyor. I'm Not There, hikâyesini Dylan'ın şarkı sözü yazarlığındaki şiirsel anlatı üslûbuna uygun anlatıyor.
    --spoiler--

ayrıca Film 2007 Venedik Film Festivali -En iyi Kadın Oyuncu Ödülü, 2007 Venedik Film Festivali- Jüri Özel Ödülü ve 2008 Golden Globe- En iyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü almış.

http://www.sinema.com/film/7085/beni-orada-arama
    #3404309 (ebeda, 16.05.2008 14:10 ~ 14:21)
  2. Yönetmen : Todd Haynes
    Senaryo : Oren Moverman, Todd Haynes
    Yapım : 2007, ABD / Almanya
    Tür : Biyografi
    Süre : 135 dk
    #3413160 (gardi, 18.05.2008 16:16)
  3. (bkz: beni google'da ara)
    #3413164 (McKeypixy, 18.05.2008 16:17)

© 2008 - uludağ sözlük

beni orada arama başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. beni orada arama ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu beni orada arama nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» izin almak » fatih terim i milli takimda gormek istemeyen insan » solcularin kullanmayi sevdigi kelimeler » gemdas » cikmayan boya ile devrim kelimesini yanlis yazmak » saba tumer » hayaller aleminin krali ya da cesi » evrimciler vs yaradiliscilar » merdo » kesit otesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci