beni neden sevmiyor acaba 

kapat
  1. her türlü fedakarlığına, tüm yaptıklarına rağmen karşısındaki kişiden sevgi adına tek bir zerre görememiş kimsenin kendi kendine sorduğu soru.

(bkz: ben bu kisiyi neden seviyorum acaba)
    #3029342 (sanirim osurdum, 19.02.2008 12:43)

© 2008 - uludağ sözlük

beni neden sevmiyor acaba başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. beni neden sevmiyor acaba ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu beni neden sevmiyor acaba nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» efes » 2455 sayfalik iddianame okumak » 14 ler olayi » engin kudug » asagi yukari » sarkilari sozleriyle dinlemek » eski sevgilinin eski sevgilisi » sikerim ben yatmaya gidiyorum » daniel guiza vs rogerio da silva bobo » marlboro intense a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci