beni koydugun yerdeyim 

kapat
  1. teoman'ın koordinatlarını belirtir cümle.
    - ne arıyosun şaziye?
    - ya teomanı arıyorum nereye koyduğumu unuttum...
    #970753 (sıçtırtma lamasına, 09.12.2006 00:56)
  2. (bkz: bıraktığım yerde otluyorsun)
    #970760 (larker, 09.12.2006 00:57)
  3. tuttuğu balıkları denize atan, duygusal ama muhtaç kişinin şefkat kırıntıları bulmak amacıyla sevgiliye gösterdiği teslimiyet göstergesi söz olabilir. "kusursuz bir cinayet plani yaptım kendime karşı" diyerek de şaka yollu intiharla tehdid etmeyi ihmal etmez.
    #1345571 (serbest radikal, 25.02.2007 03:32 ~ 28.02.2007 01:39)

© 2008 - uludağ sözlük

beni koydugun yerdeyim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. beni koydugun yerdeyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu beni koydugun yerdeyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» anket basliga anket yazan yazar » ronesans » spor kitabi » ibrahim uzulmez in kendisini kaka ya benzetmesi » thanos petrelis » ac kalbimi gir icine » jamie murray » hastalik hastasi » zaga » hasim pihtili a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci