beni hatirla 

/ 2
kapat
  1. ayşegün aldincin belkide hala var olmasının nedeni olan bir şarkıdır.
    #2246186 (ta kendisi, 02.09.2007 02:21)
  2. http://youtube.com/watch?v=44T9IohpqCs +
    #2246231 (hendrix, 02.09.2007 02:33)
  3. altay ın son albümünden bir eller havaya parça.

güneş her sabah doğduğunda,
    gece olup ay çıktığında,
    radyoda şarkımız çaldığında,
    seni, o yazı hatırlarım.

sensizlik sonbaharla geldi,
    kar yağdı yollar kapandı.
    ilkbaharda aşk düşmanımdır,
    zaman geçti sensizlik çoğaldı.

izmir sokaklarında,
    çeşme plajlarında,
    güneş yanıklarında,
    beni hatırla.

istanbul sokaklarında,
    bodrum plajlarında,
    güneş yanıklarında,
    beni hatırla.

http://www.youtube.com/watch?v=iC57E-GfrhI +
    #2306498 (cemmm, 12.09.2007 23:08)
  4. udla başka, tar ile başka; nazan öncel ile başka, ayşegül aldinç ile başka; ayrıyken başka - depresyon, efkar, öfke... beraberken başka - şükür, değer bilme, kıyamama.... klibi başka, müziği başka. özetle bambaşka. ayrılmayın kardeşim sevgililerinizden, ayrılırsanızda bu şarkıyı dinlemeyin, hele karşınızdaki kişiye göndereyim demeyin; hele depresifse ve hatalıysa karşıdaki kişi hele hatunsa valla intihar sebebi.
    #2537697 (risorder pejmurder, 30.10.2007 21:29)
  5. insanın içini çok fazla acıtan nazan öncel şarkısı.
    boğazınızda düğümlenir acınız..
    #3032397 (freedean, 19.02.2008 23:22)
  6. ayşegül aldinç' in en güzel söylediği şarkı. klibi nedeniyle toprak sergen' e bir kez daha aşık olma sebebi.
    #3032412 (silte, 19.02.2008 23:24)
  7. üyelik girişi yapılan sitelerin: "bir dahaki girişinizde zorluk yaşamayın. siteye girdiğiniz zaman, yo şifrem neydi, yok parolam neydi diye düşünmeyin..." anlamını taşıyan iyi niyetli cümlesi.

msn versiyonu için:

(bkz: beni anımsa)

(bkz: bu bilgisayarda bana şifre sorma)
    #3352144 (Vivendi, 03.05.2008 17:02)
  8. insanın ağzına sıçan bir parçadır. hayır sevgiliyle beraber mutlu bir çift olsanız bile gün gelipte ayrıldığınızı düşündüğünüzde bile ağlatır adamı. bir nazan oncel şaheseri.
    #3365121 (selfless, 06.05.2008 20:33)
  9. pek muhaterem sözlüğümüzde de vardı böyle bir hadise.fakat ben dendedim hatırlamıyor.
    #3365191 (sozluksever, 06.05.2008 20:51)
  10. beni unutma demenin bir diğer şeklidir.
    (bkz: unutama beni)
    #3365238 (suzan avci, 06.05.2008 21:02)
  11. nazan öncel'in muhteşem bestelediği ve yorumladığı şarkıdır.
    sözleri psikopatça ve sadistçe olsa da her bünyede alıp götürme, hayallere dalma etkisi yaratır.
    #3489508 (freedean, 03.06.2008 22:11)
  12. ürperten sözlere sahip şarkı. aysegul aldinc isminin aklımda yer etme sebebi; çünkü müthiş yorumlamış. bir şekilde ayrılan; ama unutamayan acı çeken kişilere hitap ediyor yalnız nefret, kin gibi tanımlamalar az gelir şarkıda korkunç beddualar var. gene de aşkından acı çeken kişi dile getirmese de böyle şeyler isteyebilir bu şarkı da onların sesi olmuş. gene de el insaf! yani sen elmayı seviyorsun diye elmanın da seni sevmesi şart mı?* her ne kadar bu şarkıyı sevsem de sezen aksu'nun beni unutma'sı daha sevimli gelmiştir hep.
    #3504302 (trink, 06.06.2008 22:19)
  13. şarap gibi bir parçadır. üst üste çok dinlendiğinde kafa yapar ama asla sıkınılmaz. muntazamdır.
    #3657541 (don the frapan karl malone, 13.07.2008 04:50)
  14. ayrılık sonrası sevgiliye beddua etmenin farklı bir yönüdür. beni hatırla!

resimlere bak
    mektubumla avun
    sarkilar tut
    kendinden vazgec
    yastigina saril
    korkular tut
    dagilsin kalbin
    ol hatta orda
    lanetler yagdir
    beni hatirla
    #3909345 (LocK, 03.09.2008 11:50)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

beni hatirla başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. beni hatirla ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu beni hatirla nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» burhan altintop lost ta oynasin » militarist ulkede beden dersi » ince uzun parmakli zarif eller » akp yi kapatmak icin daha iyi gerekceler » moonshield » losing my religion » firat universitesi » aybar » rte nin kriz sorusuna hamdolsun cevabi vermesi » utanmayi unutmak » acilan bir basligin dini tartismaya konu olma hizi » yasa ici » yaran youtube yorumlari » metrodaki guzel kiza asik olmak » kar musikileri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » shawne williams » dertleri zevk edindim » fight club izleyip vur bana diyen mal » kirli » agliyorum kahrimdan » radyo sol » sevgilinin olmesi » helyum cekip opera seslendirmek » azalmis icgoru » sozde sirin soykirimi » polat alemdar dan kafa yemek » bosnaklarin sirplarin intikamini bizden almalari » yaran kisisel iletiler » erkeklerin adet gormesi durumunda olabilecekler » empati yetisi olmayanlara icten ice acimak