beni eksiye bogun 

kapat
  1. Yakında yazarlıktan alınacagını düşündüğüm yazar eylemi.
    #2923760 (darkwell, 31.01.2008 04:23 ~ 04:30)
  2. hadi beni eksiye boğun,
    durmayın yerden yere vurun.
    sen hiç artı oy aldın mı? diye sorun,
    geçen haftanın en kötü entryleri arasına koyun.

hadi beni eksiye boğun,
    durmayın gammazlayıp durun.
    bu adam kim? diye modlara sorun,
    en acımasız yorumlarınızı nick altıma koyun.

hadi beni eksiye boğun,
    bütün hırsınızla egonuzu doyurun.
    en kötü entryler başlığını açıp,
    nick'imi bkz. koyun.

hadi beni eksiye boğun
    hadi,
    hadi...
    **
    #2923774 (junior, 31.01.2008 04:30)
  3. bir tanem soyle canim ne istersen iste benden..
    #2923788 (hefeweizen, 31.01.2008 04:40)
  4. kimisinin haykırdığı cümle. lan bir insan hiyara tuz banma konusunda bu kadar ısrarcı olabilir mi?

edit: neresinden anlarsınız lafı bilmem ki...
    #2923792 (wholen, 31.01.2008 04:46 ~ 05:18)

© 2008 - uludağ sözlük

beni eksiye bogun başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. beni eksiye bogun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu beni eksiye bogun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» her seyi tersten anlayan insan » evlilik yildonumu » israil sazani » berber » previously on prison break » ilk bulusmada ayar veren kiz » ares » derdini anlatmadan yardim bekleyen insan » hernan cortes » meyva veren agaci taslarlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci