beni degil yolu takip et 

kapat
  1. aracınızın(kamyon) arkasına yazdığınız takdirde size trafikte müthiş bir itibar kazandıracak olan söz.
    #3169714 (pygmalion, 20.03.2008 23:41)

© 2008 - uludağ sözlük

beni degil yolu takip et başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. beni degil yolu takip et ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu beni degil yolu takip et nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» arkadaslik ile sevgililik arasindaki ince cizgi » afedersiniz ama cok hizli baslik aciyorsunuz » ranini » cnn de pkk propagandasi » 11 ekim 2008 turkiye bosna hersek maci » kinder supriz yumurtanin kagidini duzlemek » bos salladim doluymus » nefes alamamak » canli bomba » demonoid » kemal unakitan » ultmtu » basincli konusma » galatasaray » solipsizm » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » carmen electra » halayin soldan saga cekilme prensibi » arcelik reklaminda dara ri rara diyen kadin » birgun » uludag sozluk kirmizi kitabi » dakianus antik kenti » bathory » deliryum » burhan altintop lost ta oynasin » afazi » banu guven hatirina ntv izleyen insan » sozluk yazarlarinin itiraflari » erkegin sevdigi kiza acilamamasi » allah » krystal summers