beni cabucak anlama 

kapat
  1. andre gide 'nin dunya nimetleri 'nde geçen bir cümlecik.
    (usuyitik, 09.01.2007 23:37)
  2. beni ağır ağır, beni biraz dikkate alarak dinle, duy, seyret, oku, dü$ün, yaz! beni ya$a, beni sonra anla.. beni op sonra dogur beni i$te..
    (ceviz agaci, 09.01.2007 23:40)
  3. düşün kafa yor hatta anlamsız bak gözlerime .çözme beni yavaş yavaş algıla , şaşırtayım ama sende şaşırt engebeli olsun ilişkimiz, düz arazi uyku verir uçurum kenarı ol bana beni çabucak anlama... ama geç de kalma. hayat kısa .
    (handushka, 09.01.2007 23:43 ~ 23:44)
  4. beni çabucak anlama,henüz ben kendimi anlayamamışken tam olarak ...kıskanırım yoksa..
    beni cabucak anlama, beni kategorize etmeye çalışma, beni bırak ; dağınık kalayım..
    beni çabucak anlama, üç kuruşluk aşklardan değil benimkisi..bırak yavaş yavaş kanına gireyim, bırak ben anlatayım kendimi, yorulursam da gözlerime bak..yardım ederler sana.
    (nickless cage, 09.01.2007 23:56)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» zombie strippers » ogrenci evi pisliginin doruk noktalari » turkce gonullusu bunyamin ve mahdumlari » hata arayan yazar » kazim kazim » yaran tespitler » keciorengucu » kelimator com » eski asklar » gecenin ikisinde camasir makinesi calistiran insan » lig bitince kendini boslukta hissetmek » lucimar da silva ferreira » kemal unakitan » bu dunyanin hesabi ahirete kalmamali » hz isa » muslim celik » nokia 8110 » araba alarmi » cok sevdigi icin sevgiliyi terk etmek » yalnizligin verdigi huzur » selcuk erdem » hakan gulseven » everything is going to be allright » bertaraf et » super arkadas » aldirma gonul » enderun sevgiler » asi » red bull a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa