beni burda birak 

kapat
  1. bir zeki kayahan coşkun çalışmasıdır güzeldir.
    #2868897 (ekinoksah, 20.01.2008 18:34)
  2. muzo'nun 14 yıldır çıkardığı şarkıların yanında fıs kalan dandik bir zeki kayahan coskun şarkısı..
    #3389552 (okey oynamayan dorduncu selim, 12.05.2008 22:41)
  3. mike'ın opet'in önünden geçerken söyleneceği laf.
    #3389611 (prisoner, 12.05.2008 22:52)
  4. gidene söylenen az acılı, kulak memesi kıvamındaki cümledir...

gidecek misin? / git!
    gitme desem kalacak mısın? / kalmayacaksın.
    susmak mı gerekiyor hep? / suss.. sakın konuşma..
    belki beklediğim cümleleri kurmazsın...
    v.çocuk
    #3389664 (iceri terligi, 12.05.2008 23:02)
  5. 'beni burda bırak'
    aslında 'bırakma' eylemini vurgulayan cümledir. giden giderken, kalanın kaldığını gidenin gözüne sokmak istercesine son bir çabadır, çırpınıştır. söylenmesi manasızdır çünkü giden zaten kendisinden gidileni bir yerlerde bırakmıştır. dolayısıyla olayı fark etmesi durumu değiştirmez. acıdır ve fakat gerçektir.
    #3393211 (cilekrazzi, 13.05.2008 20:02)

© 2008 - uludağ sözlük

beni burda birak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. beni burda birak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu beni burda birak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» intranet » baby tv » sozde ermeni soykirimi » cin seddi bitiminde cinlilerin ilk tepkisi » windows vista » dhkpc » bayhan gurhan » meryl streep » nesaniyonsenkendinibe » cuil a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci