beni bu veletler bitirdi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. beni bu basliklar bitirdi
  2. yedi bitirdi
  3. o kendi kendini bitirdi
  4. iliskimizi mesafeler bitirdi
  5. islam samanizmi bitirdi
  6. kizi yedi bitirdi
  7. bizim cocuklar isi bitirdi
  8. turkleri pizza ve bira bitirdi
  9. sizin cocuk okulu bitirdi mi
  10. okulu nasil bitirdi anlamadim

© 2008 - uludağ sözlük

beni bu veletler bitirdi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. beni bu veletler bitirdi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu beni bu veletler bitirdi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» metalikadam » sozlugun ateist olmasi » agostinho neto » sabah sabah seda sayan » ulkuculugun ideolojik arka plani » gloria » ac bellinzona » sevgilinin olmesi » fakirligini ortmek icin oruc tutan insanlar » erkek kolonisinin icindeki tek kiz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games