beni birakip giden adimlarinin altina 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hayat hikayesini birakip giden adam
  2. 14 subat ta sevgiliyi birakip dershaneye giden kiz
  3. cocuklarini arabada birakip giden gerizekalilar
  4. tip i birakip ozel universiteye giden ogrenci
  5. maci birakip da salsa ya giden gavat bey
  6. cocuklarini evde birakip balayina giden kadin
  7. birakip gittin beni
  8. birakip gidersen beni
  9. sevgilim beni birakip kacti
  10. mademki gidiyorsun birakip burda beni

© 2008 - uludağ sözlük

beni birakip giden adimlarinin altina başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. beni birakip giden adimlarinin altina ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu beni birakip giden adimlarinin altina nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir derdim var yasanmisliklari » islak imza » michael j fox » joker da » anlattigi fikra tutmayinca birden ciddilesen adam » uludag sozluk ihtiyar heyeti » turk televizyonlarindaki cadili diziler » pkk aleyhine girilen entryi eksileyen top » korkuyoruz » deniz yilmaz » happy go lucky » kuyruk » hicbise » dementia praecox » cryptopsy » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » aman heri » milliyetciligin sozlukte tavan yapmasi » uludag sozlukte siliklik yoktur » antrofobi » yabanci gruplarin turkce mealleri » motorstorm » otobuste bos koltuk varken yana oturan guzel kiz » fc homburg » turkiye » kitap okumayanlardan sabun yapmak » kopeklerin birbirine girmesi » maslak opet » gunun 24 saati haber kanali seyreden insan » physiologic autogynephilia » fenerbahce taraftari