beni birakin siz kacin 

kapat
  1. kursunu bogrune yiyen kahraman yardimci oyuncu karakterinin son cumlesidir. once biraz tereddut edilir, sonra da birakip gidilir. beni birakma diyen de genelde vurulur, yamyamlara birakilmaz.
    #1354824 (soranmutant, 27.02.2007 17:00)
  2. (bkz: sen kaç beni tanıdılar)
    #1354832 (haziran, 27.02.2007 17:02)
  3. bu kahraman dayının eline bide el bombası verirler.. pimini çeker öle bekler arkadan gelenleri. küfür ler yağdırır sonra hakkın rahmetine kavuşur
    #1354845 (JackTheRipper, 27.02.2007 17:07)

© 2008 - uludağ sözlük

beni birakin siz kacin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. beni birakin siz kacin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu beni birakin siz kacin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» basliklari bir ters bir duz okumak » msn » erkegin sevdigi kiza acilamamasi » degeneration » buffy » birlikte olecek miyiz » sinir hastasi bir sevgiliye sahip olmak » almanlar mutsuz olunca biz de mutsuz sayildik » biyikli kadin » her sekle girebilen cin gibi turbanli kiz » dindarlari anlayamamak » ilker basbug » sozlukten kiz kaldirmak » ron wood » 14 kasim 1984 turkiye ingiltere maci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 15 yasindaki kizin cesedini arabayla parcalamak » happy go lucky » sacmalamada sinir tanimamak » bir turk olarak kurtlere soruyorum » mankini » the end of the line » dilber kocarslanli » acilan bir basligin dini tartismaya konu olma hizi » meet me in kafkasin onu » strong and smart » robert enke » vucut gelistirme » karizmatik triplere girmeye calisirken mal olmak » ciddi basliklarda kaybolan ofkeli yazarlar » karbon