beni birakin gidip ladini getireyim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. beni birakin gidip ladin i getireyim
  2. birakin beni
  3. beni birakin
  4. beni bana birakin
  5. beni birakin siz kacin
  6. birakin beni gideyim
  7. birakin lan beni oldurecegim onu
  8. beni hayallerimle basbasa birakin
  9. beni yalniz birakin anlari
  10. siirim geldi birakin beni

© 2008 - uludağ sözlük

beni birakin gidip ladini getireyim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. beni birakin gidip ladini getireyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu beni birakin gidip ladini getireyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jason bourne » derse girip herkes icin not tutan altin kalpli kiz » fenerbahce ve galatasaray arasindaki farklar » yesil mus ovasi » amerikan futbolu oynayan turk un beklentileri » hayati tuttugu futbol takimindan ibaret olan insan » atv ana haber » anlasilmamis entryleri » kullanici adi alirken yazim hatasi yapmak » afyon a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci