beni bir tek sen aradin sen de yanlis aradin 

kapat
  1. -beni bir tek sen aradin sen de yanlis aradin
    -alowww karga hayatım ne oluyor? tanımadın mı ben sevgilin.
    -yannış numara kardeşim. çat...

-o kimdi aşkım?
    -yannış numara hayatım. hadi bakalım 68 69...
    #1337300 (karga, 23.02.2007 11:23)
  2. (bkz: kullanmak için can atılan replikler)
    #1337313 (dabaddah, 23.02.2007 11:28)

© 2008 - uludağ sözlük

beni bir tek sen aradin sen de yanlis aradin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. beni bir tek sen aradin sen de yanlis aradin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu beni bir tek sen aradin sen de yanlis aradin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» esmeralda villa lobos » eruygur » gokay sunar » can sikintisi » oya cangul » bilgisayari ayakla acmak » tottenham hotspur » citkusu » sofben » basliginin tutmasi icin surekli entry giren yazar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci