beni benden alma 

kapat
  1. "giderken beni, sana olan sevgimi, aşkımı, hayallerimi, umutlarımı, yarınlarımı götürme lütfen"in kibar ve kısa hali... sevgiliye son yalvarış ya da son istek...

- sen git! beni benle bırak! giderken hiçbir şeyimi götürme yanında...

"sen git ben başımın çaresine bakarım" olarak da yorumlanabilir...
    #3259575 (fatal, 12.04.2008 00:56)
  2. beni benden alma ki; sesin hep kalsın kulağımda
    beni benden alma ki; ellerin kalsın hep avuçlarımda
    beni benden alma ki; gözyaşlarım sen olup aksın hep yanaklarıma
    beni benden alma ki; bendeki sen kalsın hep baş ucumda
    beni benden alma ki; hep saklı olsun varlığın aklımda
    beni benden alma ki; yok olmayayım beni benden alışlarında..
    #3259652 (spina, 12.04.2008 01:16)

© 2008 - uludağ sözlük

beni benden alma başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. beni benden alma ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu beni benden alma nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozluklerde sonu gelmeyen savan avcilari » ellen degeneres » pencereden asagi su dokmek » uyan superman daha » ame » ayioglu ayi » sozlukteki herkesin nefis birer ayarci olmasi » usta beni oldursene » domates » hayat yoldasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci