beni benden aldi diyebilecegimiz seyler 

kapat
  1. mezardakilerin azrail için söylediklerinden biri.
    #3701722 (nessaj, 22.07.2008 13:17)
  2. an itibariyle "beni benden aldı" diyebileceğim şey suna pekuysal ' ın vefatıdır.. çok severdim kendisini, ne kadar şirin, tatlı bir insandı.. allah rahmet eylesin..
    #3701740 (tanrica, 22.07.2008 13:19)

© 2008 - uludağ sözlük

beni benden aldi diyebilecegimiz seyler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. beni benden aldi diyebilecegimiz seyler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu beni benden aldi diyebilecegimiz seyler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» huysuz ve tatli kadin » arsiv belgeleriyle ermeni faaliyetleri » 1980 lerde israil icin bir strateji » dayan koca adam » matrixxx » polat alemdar dan kafa yemek » yapilmis en aptalca dalginlik » bas agrisi » isik ve sevgiyle kal » yiyecek » muslum denen hiyar burda mi » disortografi » istanbul kizlari » kime derler sana derler » debit » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir » nefes alamamak » krystal summers » unknown artist » cok gizli irak raporu » anton putsilo » burak ile levent » istanbul dan ankara ya yuruyerek gitmek » yasa ici » chemical assault » hungur hungur aglayan takkeli cocuk » agliyorum kahrimdan » kara ciglik » cocukken garip buyudukce oturan isimler » andromimetophilia