beni affet ezgi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. beni affet ve git
  2. affet beni
  3. beni affet
  4. affet beni allah im
  5. saffet beni affet
  6. affet beni dunya
  7. beni affet moderator
  8. beni affet sozluk
  9. tanrim affet beni
  10. yeter ki sen beni affet sevgilim

© 2008 - uludağ sözlük

beni affet ezgi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. beni affet ezgi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu beni affet ezgi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» homoreligionist » hanutcu » klasik muzik varken metal dinlemek » ray ban takan sofor » vladimir gusinsky » morgan grimes » kompozisyon yazarken bokunu cikaran depresif kiz » nick alti entrylerini kotulemek » sehzadeler turbesi » the crucible of man a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci