benden imkansizi isteme 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. para isteme benden buz gibi sogurum senden
  2. ey sehit oglu sehit isteme benden makber
  3. ey sehid oglu sehid isteme benden makber
  4. imkansizi sevmek
  5. imkansizi istemek
  6. gercekci ol imkansizi iste
  7. ben sende imkansizi sevdim
  8. gercekciyim imkansizi istiyorum
  9. patronlar imkansizi ister
  10. ask imkansizi umit etmektir

© 2008 - uludağ sözlük

benden imkansizi isteme başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. benden imkansizi isteme ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benden imkansizi isteme nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ben olmeden once » kucuk yasta abaza olmak » ersin gencturk » reklamlarinda unluler oynasa cok satacak urunler » neden unlu olduklarina anlam verilemeyen kisiler » gumus marti » soyledigine bin pisman olmak » rusya da nur cemaatinin yasaklanmasi » hitman » sempatomimetik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci