bendeki yazilim ortalama 2 saldirida linki aliyor 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bendeki sen gitti
  2. bendeki got hicbirinizde yok
  3. sevda bendeki
  4. bendeki suz i dil var midir acep
  5. bendeki kulak van gogh ta yok
  6. bendeki ask degil ibadet
  7. bendeki bu aski heves mi sandin
  8. sen yaz ben okurum linki
  9. sag framede linki olmayan tek yazi
  10. youtube linki gonderme hastaligi

© 2008 - uludağ sözlük

bendeki yazilim ortalama 2 saldirida linki aliyor başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bendeki yazilim ortalama 2 saldirida linki aliyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bendeki yazilim ortalama 2 saldirida linki aliyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mert nobre » yaran resimler » minik civcivleri cigneyerek dans etmek » i love my dog » arsivlik » bilgi carpitma » yanlis anlasilan basliklar » naber ciftci anan nasil » giyinme kabini » yatarak izlemek icin televizyonu yana dondurmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci