bendeki sen gitti 

kapat

1. sen yanımdasın ama bendeki sen yok içimde.
    bir sen vardın bende benden içeri ama yoksun şimdi. neden gittin, ne zaman gittin bilmiyorum.
    yanımda olmanın hiç bir anlamı yok bundan sonra çünkü ben bendeki senle yaşıyordum, artık o yok sende yoksun hayatımda.
    #2673883 (kursunkalem, 07.12.2007 21:35)
  2. sen gittin, ben yittim,
    ben gittim, sen bittin.
    #2673887 (whynot, 07.12.2007 21:36)
  3. ''seni artık özlemiyorum''la benzer bir cümledir.
    #2673893 (glbst, 07.12.2007 21:37)
  4. bendeki sen gitti,
    iyi de oldu ama,yetmisti.
    #2673900 (cheesecake, 07.12.2007 21:39)
  5. bendeki sen giderken sendeki beni de götürdü.
    #2673940 (annabell lee, 07.12.2007 21:49 ~ 13.12.2007 20:41)
  6. bendeki sen önce seni çıkardı hayatımdan. zaman geçtikçe öyle sıradanlaştıki bendeki sen sonunda oda gitti.
    #2674021 (eageans, 07.12.2007 22:03)
  7. olası tuna kiremitçi kitabı ismi.

kasayı bozduğu gibi türkçeyi de bozar bakarsın bu derece, bir vakit. gerçi şimdi bozmadı da ne oldu dersen, suskunluk be sevdiceğim, suskunluklar sana doğru.. öyle gamlı ve gridir benim sana dair yalnızlığım, oh ne olur s.ktir git kendinden makas aldırmadan.
    #2674046 (hosaf, 07.12.2007 22:07)
  8. sözde geçen "sen" için durum kötü, eğer "sen" zamanında "ben"i çok üzmüşse durum "ben" için hayırlıdır.
    #2674164 (statik smiley, 07.12.2007 22:36)
  9. 'sendeki ben' 'bendeki sen'i, 'bendeki sen' de 'sendeki ben'i terk etti. 'sendeki sen' 'bendeki ben'i hiç anlamadı zaten. 'bendeki ben' 'sendeki ben'i de 'bendeki sen'i de çok sevmişti oysa. 'sendeki sen' 'bendeki sen'le alay etti. 'sendeki sen' 'sendeki ben'le de alay etti. 'bendeki ben' de bunu gururuna yediremedi. peki mutlu mu şimdi 'sendeki sen' yeterince? asıl 'sendeki sen' olarak tanıttığın 'sendeki sen' nasıL oLuyor da 'bendeki sen' ile uzaktan yakından aLakaLı değiL? anlam veremiyor buna 'bendeki ben'. peki 'bendeki ben' ile 'sendeki ben' örtüşüyor muydu? bilmem. bu da 'sendeki sen'in cevaplaması gereken bir soru zaten.

'bendeki ben' de gitti 'bendeki sen' ile birlikte. nereden bilebilirdim ki bu kadar benimsemiş olduğunu 'bendeki sen'i 'bendeki ben'in. hele hele nereden bilebilirdim ki 'bendeki sen'in aslında 'sendeki sen' olmadığını. lanet olsun 'bendeki ben'e. çabuk kanıyor 'bendeki sen'in dudaklarından dökülen sevgi sözcüklerine...
    #4075234 (cemsbg, 11.10.2008 18:41)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

bendeki sen gitti başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bendeki sen gitti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bendeki sen gitti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bendeki sen gitti. Copyrights of the articles are belong to their authors.