bendeki butonlar bu renk degil ne yapmaliyim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bendeki ask degil ibadet
  2. dil kultur renk degil emek yucedir
  3. bu bendeki ask degil cano cano
  4. yazarlarin en cok kullandigi butonlar
  5. eklenmesi istenen butonlar
  6. geceleyin kullanilmayan butonlar
  7. sozlukteki yeni butonlar
  8. haber sitelerinde tiklanamayan butonlar
  9. moderator olduktan sonra eklenen butonlar
  10. bendeki sen gitti

© 2008 - uludağ sözlük

bendeki butonlar bu renk degil ne yapmaliyim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bendeki butonlar bu renk degil ne yapmaliyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bendeki butonlar bu renk degil ne yapmaliyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» singstar » sevda yuklu kervanlar » turkiye den cikacak nba takimlarina isim onerileri » kas » ne is yapiyorsun sorusuna verilecek cevaplar » sozluk yazarlarinin ask itiraflari » aramaya inaniyorum o halde varim » bin yillik gelenegi bozan japon kadin » oruc tutmayan dayaga surunuyor demektir » ilginc lakaplar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games