bende yaptim 1 2 sefer 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yaptim evet yaptim ama bir sor neden yaptim
  2. evet yaptim ama bir sor neden yaptim
  3. yaptim hele bi sor niye yaptim
  4. yaptim ama hele bir sor niye yaptim
  5. para bende huzur bende
  6. kolluk bende killik bende
  7. sefer
  8. sefer tasi
  9. bu sefer sevismedi
  10. hizli sefer

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bende yaptim 1 2 sefer başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bende yaptim 1 2 sefer ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bende yaptim 1 2 sefer nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bende yaptim 1 2 sefer. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entry silinme sebepleri » yaran diyaloglar » redwinemania » uludag sozluk moderasyonu » karga » yeni uuser olacaklara nick onerileri » yaran videolar » sozlukle ilgili istekler » sozluk yazarlarinin itiraflari » recep tayyip erdogan » mustafa kemal ataturk » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » stevemcqueen » lost » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » ask » igrenc espriler » yazarlarin aslinda demek istedikleri » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » seri eksi oy veren ibne » uludag sozluk e bir daha gelinse alinacak nickler » kacak kelebek » no promise » uludag sozluk ten soguma nedenleri » karpuzkabugu » latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » medya ensemble » tabu » kevin costner » nukleerella » selamin aleykum diyen azrail e merhaba canim demek » get your usa green card » sutun marifetleri » kocami bosayip seni alacagim » panzerkampf » koksal toptan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » 1 aralik 2008 ankara dogalgaz zammi » amasra salatasi » whammy » vtm » babanin hesabiniza muntazaman para yatirmasi » sarioglan » yazarlar 80 yasinda olsa acilacak basliklar » bkal » milton clark avery » husye