bende suphelenmistim zaten orhan baba dan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. zaten bende sans olsa annem beni dusuk yapardi
  2. orhan baba
  3. pazar sabahi orhan baba iskencesi
  4. orhan baba nin bir sarkisini ustuste dinlemek
  5. para bende huzur bende
  6. kolluk bende killik bende
  7. orhan veli ile orhan pamuk arasindaki fark
  8. orhan pamuk un orhan yamuk olmasi
  9. orhan pamuk a orhan gobek pamuk u demek
  10. allah in baba yapmadigi kisiye baba demek

© 2008 - uludağ sözlük

bende suphelenmistim zaten orhan baba dan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bende suphelenmistim zaten orhan baba dan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bende suphelenmistim zaten orhan baba dan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» endi ve pol » telefonla seks yapmak » nevrotik sayiklamalar » polisiye filmlerde polisle dalga gecen seri katil » itu de rektor atamasina tepki » son sinavlari 100 olarak hesaplamak » yanindaki kadina araba surduren erkek » farkli olmak » ibo show rezaleti » ann wilson a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci