bende ona veririm banane 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. istedigime rol veririm istemedigime yol veririm
  2. banane
  3. para bende huzur bende
  4. kolluk bende killik bende
  5. banane ya once ben yazdim
  6. beni sevdiysen banane
  7. formattan banane kardesim
  8. banane yazdan bahardan
  9. kader utansin banane
  10. ulan hergun yuzlerce masum oluyor banane baris tan

© 2008 - uludağ sözlük

bende ona veririm banane başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bende ona veririm banane ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bende ona veririm banane nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ss murata » beklemek » yazar nicklerinden olum nedenlerini tayin etmek » mondor hastaligi » can sikintisi » volkan in her yabanci kelimeyi kufur sanmasi » rock n rave » kenarindan bile gecmemek » ibibik » david coulthard a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci