bende olan sana girsin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sana girsin
  2. sen bir x sin x de sana girsin
  3. bu da sana girsin
  4. sana sonsuz girsin
  5. oss sensin oys de sana girsin
  6. sensin sana girsin
  7. iste o sana girsin
  8. x sensin y de sana girsin
  9. oy sensin eksi de sana girsin
  10. iyi gun sensin dostu da sana girsin

© 2008 - uludağ sözlük

bende olan sana girsin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bende olan sana girsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bende olan sana girsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» halkina kufreden basbakan » deli osman » stephon marbury » not seni seviyorum » swansea » ozel gunlerde hediye alma sorunsali » bir seylere inanma ihtiyaci » icinde patlasin » basilisk » turkiye cumhuriyeti nin pkk yi satin almasi » american pie beta house » carsten jancker » sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli » berhan simsek » sevim basbug » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » rik smits » apne » notrinova » pulitzer odulleri » klavye nin gote girdigi anlar » jim dunlop » hani bbg eviydi neden bunlar oldu » sabah sabah seda sayan » turk dizisinde liseli rolu oynamak icin gerekenler » maddi hasar » red label » 2008 nobel edebiyat odulu » milla jovovich » hande ataizi nin isirir gibi konusmasi » el dorado