bende kal 

1. bir tohum verdin
    çiçeğini al
    bir çekirdek verdin
    ağacını al
    bir dal verdin
    ormanını al
    dünyamı verdim sana
    bende kal

*
    #748984 (mulayim, 17.10.2006 20:19)
  2. (bkz: aziz nesin)
    #2156674 (karakuzusu, 18.08.2007 22:14)
  3. Derdime dert kat
    Yine de "bende kal"
    Bu ömür uğrunda sana heba
    Dört mevsim gibisin
    Her günün ayrı güzel
    Bu kalp sana yeter

Ömrüme yük ol
    Yine de "bende kal"
    Emrin, kulun olur
    Seni korur
    Ender, nadir bulunur
    Senin gibi güzel yar
    Bu kul sana tapar

Sakla beni sar kuytularında
    Salla, serp, savur rüzgarlarında
    Dolayıp tut beni kanatlarında
    Besle beni yar
    Yudum yudum aşkla

(bkz: rafet el roman)
    #2161896 (mini doll, 19.08.2007 20:43)

© 2008 - uludağ sözlük

bende kal başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bende kal ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bende kal nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ingilizce den turkce ye komik ceviriler » ota boka ceza kesmek » back in black » paranormal » yazmamislar » martin mystere » progress » yabanci uyruklu devlet buyuklerimiz » karadeniz firtinasi » yumurcak tv yi izleyen universite ogrencisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci