bende duyunca cok sasirdim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sasirdim
  2. sasirmaniza sasirdim
  3. sasirdim kaldim
  4. para bende huzur bende
  5. kolluk bende killik bende
  6. nasil oyle dedim ben de sasirdim
  7. boyle bir basligin acilmamis olduguna sasirdim
  8. sasirdim kaldim iste bilmem ki nemsin
  9. 31 lafini duyunca gulen insan
  10. baglama sesi duyunca ic cekmek

© 2008 - uludağ sözlük

bende duyunca cok sasirdim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bende duyunca cok sasirdim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bende duyunca cok sasirdim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sol frame in ebesine atlayan sevgili » ali yildirim » samimiyet » neyzen tevfik » otisabi » ganser sendromu » gerontofili » hela yerine bela diyen yasam formu » pamukkale universitesi » miyehdiyznak » tal ben haim » tatarlarin turk olmalari » bismillahirrahmanirrahiym com » acoustic samurai » geometri bilmeyen giremez » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » girit » elmali » korsakoff sendromu » tuncelispor » yeni baslayanlar icin mars » eski sevgili basliklarini gorunce coken huzun » 2014 dunya kupasi » mirkelam » jeffrey kahane » tasima turklerle degirmen donmez » toplam ziyaretci sayisinin gizemi » eyleme vurma » munchausen sendromu » masumiyet muzesi » mistik sanrilar