bende dinleyemiyodum bir suredir 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. laiklik kur an da bir suredir
  2. bir suredir sevismemis erkek sendromu
  3. para bende huzur bende
  4. kolluk bende killik bende
  5. uzun suredir entry si silinmeyen yazar
  6. uzun suredir silinmemis televizyon ekrani
  7. uzun suredir parmakta duran yarabandinin acilmasi
  8. ari bende bal yok
  9. bende de bes as var
  10. bende kal

© 2008 - uludağ sözlük

bende dinleyemiyodum bir suredir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bende dinleyemiyodum bir suredir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bende dinleyemiyodum bir suredir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» iyi insan olmadan iyi besiktasli olunmaz » yanlislikla evcil hayvana basmak » j adore » beyenmek » oruc tutmayan dayaga surunuyor demektir » oyle de kodum boyle de kodum » otuzlu yaslar » aydinlik dergisi dagitan komunisti dovmek » turkiye taskomuru kurumu » yazin bot giyen kizlarin les kokan ayaklari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games