bende dahil 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kolluk bende killik bende
  2. para bende huzur bende
  3. ben de dahil
  4. dahil
  5. her sey dahil
  6. her sey dahil sistemi
  7. konvoya dahil ol
  8. dahil etmek
  9. ultra her sey dahil
  10. her sey dahil sistem

© 2008 - uludağ sözlük

bende dahil başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bende dahil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bende dahil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» luis aragones » ezan okunurken muzigi kapamak » ilk bulusmada ayar veren kiz » bartin » sac dokulmesi » cumhurbaskanini kafalamak » yakuza » durul oren » yigit ozgur esprileri » cumhurbaskanindan ilgili sahis diye bahsetmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci