bence sen uzaylisin 

kapat
  1. bir nil karaibrahimgil parçası.

Şu gördüğüm şey ufo mu?
    E ben sana hiç inanmam yalancısın
    Oturup bişey anlatmam alaycısın
    Seninle yola çıkılmaz, kolaycısın
    Küçük şeylere takarsın, olaycısın
    Bence sen uzaylısın
    Yok bu gezegenden değil, ışık yılı uzaktasın
    Senin sırtın yere gelmez Sabancı'sın
    Benim yaram sana değmez yabancısın
    Seninle oyun oynanmaz mızıkçısın
    Yeni birşey de yapmazsın hazırcısın
    Bence sen uzaylısın
    Yok bu gezegenden değil, ışık yılı uzaktasın
    #29748 (osideus, 20.01.2006 22:15)
  2. sen gurgen agacina benziyorsun türküsünün farklı yörelerde söylenen versiyonu.
    #667361 (timsah, 26.09.2006 10:33 ~ 10:36)
  3. aldım verdim cinsinden hatırlatmalarla insanı çocukluğuna götüren bir sarkı amma amma
    mustafa topaloğlu ile nil karaibrahimgil den düet olmalıydı tadından ıııım yenmezdi.
    #696366 (handushka, 05.10.2006 17:22 ~ 07.10.2006 17:01)

© 2008 - uludağ sözlük

bence sen uzaylisin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bence sen uzaylisin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bence sen uzaylisin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cocukluk doneminde biriktirilenler » modern mevlana » egirdir dag komando okulu » isvicreli bilim adami » is yerinde ilk gun » neyzen tevfikin sirat koprusunden gectigini gormek » iktidarsiz erkeklerin soyleyecegi yalanlar » yanginin iyi tarafi kene kalmadi » turkiye deki unlu masonlar » akitma a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci