bence hem oyledir hem boyledir 

kapat
  1. Türkan Şoray ve Ediz Hun'un başrollerinde oynadığı "taka nuri" filminde şehre gelip taka nuri'yi arayan türkan şoray ın, taka nuri nin öldüğünün söylenmesiyle memlekete mektup yazan türkan şoray, büyüklerine, "şimdi benim nikahım düşmüş müdür? düşmemiş midir?" diye sormaktadır. Köydeki büyükler ise fetva tartışmasına girmektedirler.
    bir grubun ağası,
    - Bence Düşmiştur.
    der.
    Diğer grubun ağası ise chp edasıyla sırf muhalefet olmak için,
    + Pence düşmemiştur.
    der.
    - Düşmiştur...
    + Haçen Düşmemiştur..
    - Düşmiştur deyirum...
    + ben da Düşmemiştur deyirum..

olay grupların kavgasına dönüşecekken köyün lüzumsuz kavgalarından bıkan bir sivri zekalı bombayı patlatıp kavgadan sıyrılır.
    # Bence hem düşmiştur hem düşmemiştur...

(bkz: gerçek erkek)
    #2936320 (delikanlımühendis, 02.02.2008 10:55)

© 2008 - uludağ sözlük

bence hem oyledir hem boyledir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bence hem oyledir hem boyledir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bence hem oyledir hem boyledir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» windows live team » cocukluk doneminde biriktirilenler » besinci neslin entrylerini 200 metreden tanimak » musluman papaz » sari seker » agaclarin kesilmesine karsi olan kimse » ural akbulut » na kaa ekmek o kaa kofte » phpbb 4 » sinemada aglama ritueli a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci