bence de yasasin yemek yemek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yasasin yemek yemek
  2. eve yemek aramaya gelen kediyi kesip yemek
  3. yurt disina cikip mcdonald s da yemek yemek
  4. oruclu olmayip iftar cadirinda yemek yemek
  5. oruc tutan kisinin karsisinda yemek yemek
  6. portakalli ordek yemek varken simit yemek
  7. uludag sozluk basinda yemek yemek
  8. sigara icmek icin yemek yemek
  9. dislerin arasindaki yemek parcalarini yemek
  10. eski sevgilinin kocasiyla yemek yemek

© 2008 - uludağ sözlük

bence de yasasin yemek yemek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bence de yasasin yemek yemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bence de yasasin yemek yemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ozden ornek in gozaltina alinmamasi » deniz baykal in siyasi hedefleri » araba fani » world of warcraft the wrath of the lich king » arabayi boyatip polislerden kurtulmak » giovanni dos santos ramirez » hem nikotin sakizi cigneyip hem de sigara icmek » regaib kandili » eternal sunshine of the spotless mind » ben karsi komsunuz merve a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci