ben yetim 

kapat
  1. bir kucuk emrah şarkısıdır.

ben yetim ben yetim ben yetim vay
    ben öksüz ben öksüz ben yetim vay
    binmişsen binmişsen dert atına
    yavaş get yavaş get ben yetim vay

ağlama ağlama gel ağlama
    zaman zamana bel bağlama
    gün gelir gün gelir bu da geçer
    aç gözün aç gözün ağlama vay

gün gelir gün gelir kurban bu da geçer
    gün gelir gün gelir babom bu da geçer

(bkz: komite zamanı şarkıları)
    #1844706 (the kene, 30.06.2007 16:41)
  2. sözlerinden ziyade, müziği çok güzel olan şarkı. dinle dinle iç. *
    #2601937 (barış, 17.11.2007 23:45)
  3. ciğeri parçaladıktan sonra ciğersiz ciğersiz zevklerimizide parçalayan şarkı. sevimsiz.
    #2602150 (ParaNtez, 18.11.2007 00:42)

© 2008 - uludağ sözlük

ben yetim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ben yetim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben yetim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sagopa kajmer » naber tayyip emine nasil » ersin gencturk » turk halki ataturk u seviyor » sevistikten sonra soylenecek en aptalca sozler » disinhibisyon » uludag sozluk moderasyonu » dido » sadece komik entrye arti veren yazar » luis dede a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci