ben yazara yazar demem eger yazar dolu yazmiyorsa 

1. yazar sıfatının yazma eylemi ile ( yazılanın ne içerdiği her daim tartışma konusu olmuştur çünkü, herkes yazı yazabilir ama herkes dolu yazı yazamaz ) var olduğunu ve bu ikili yaşam seyrinin sürdürülmesi için yapılması gerekenin ne olduğuna işaret edip bu işaret edilenin ekseninde, yazmayan ve kendisine bu halde dahi yazar sıfatını hiç sıkılmadan yakıştıran yazar kişiler için dillendirilen,

yazmayan yazarları yazan yazarlara evirip onları yazan yazarlar kılmak için saz eşliğinde ve arkada koro katılımında söze dökülüp dile getirilip saza yakılan,

bir nevi, yazar kişileri yazmaya davet eder nitelikte olan, bir yazar kişisi serzenişidir.

yazınız ama dolu dolu yazınız efendiler.
    #2243068 (bluevelve, 01.09.2007 17:54)

© 2008 - uludağ sözlük

ben yazara yazar demem eger yazar dolu yazmiyorsa başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ben yazara yazar demem eger yazar dolu yazmiyorsa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben yazara yazar demem eger yazar dolu yazmiyorsa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» baslik entry ve nick uyumu » kaos teorisi » tarik hodzic » paranin bile satin alamayacagi kizlar » rashomon » uncle fucka » rachael ray » reinhard gehlen » sozlukteki buglar » ittihatcilarin kemalistlerle olan benzerligi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci