ben yasadim ben bilirim 

kapat
  1. damar yüklü bir şiir. bakınız;

sen varya kızım sevmesini hiç bilmeyen aşk için hiç değmeyen birisin. aynı zamanda zır delisin adını kalbime aşk ile yazmıştım güzel bir hayali gerçek sanmıştım senin sevgine nasılda kanmışım seni sevdiğim için özür dilerim.

Aşkından karşılık beklemek suçmuş şu vefasız dünyada neler yokmuş senin beni sevmeye niyetin yokmuş seni sevdiğim için özür dilerim.

intikamım çok acıdır yapmayan yalancıdır ! şöyle bu kaçıncıdır ? senin bana yaptıkların herşeyin bir sırası va sıra bana gelecek unutma ki şunu zalim son gülen iyi gülecek !
    Yaptığın yanına kalmaycak bir kıyamet kopacak kulağını aç iyi dinle zalim seninle hesabım var intikamım alınacak.
    Sen her zil çaldığında kapıyı açtın mı ? sen her telefon çaldığında o mudur diye telefonu kaldırdın mı ? sen sokağımızdan geçerken hiç gözlerinle beni aradın mı ? bunları sen yaşamadın sen bilemzsin bunları ben yaşadım ben bilirim allahsız ben bilirim kitapsız...
    Senin sevgin hiç yaşamadan bitti mi ? senin güllerin açmadan koparıldı mı ? senin aciz bedenin hiç bu dünyada yandı mı ? bunları ben yaşadım ben bilirim allahsız allahsız...
    Sen hiç ardı ardına sigara yaktın mı ? sen hiç sabaha kadar ağladın mı ? sen hiç severken aldatıldın mı ? bunları ben yaşadım sen yaşamadın sen bilemezsin allahsız bilemezsin kitapsız.
    Sen her gördüğünü bana benzettinmi peki sen bana değil bir başkasına seni seviyorum dedin mi ? sen diyemezsin be gülüm sen sevemezsin bunları sen yaşamadın sen bilemezsin bunları ben yaşadım ben bilirim allahsız ben bilirim kitapsız.
    Sen hiç doğduguna pişman oldun mu ? sen içki sarhoşu değilde sevgi sahroşu oldun mu ? sen hiç bir kula kul oldun mu ? bunları sen yaşamadın sen bilemezsin bunları ben yaşadım ben bilirim allahsız ben bilirim.
    Sen meyhaneleri kendine ev yaptın mı ? sen allah var bir başkasına taptın mı ? sen içipte bir sokak köşelerinde yattın mı ? bunları sen yaşamadın sen bilemezsin bunları ben yaşadım ben bilirim allahsız ben bilirim kitapsız..
    #1045413 (zksek, 23.12.2006 21:48)

© 2008 - uludağ sözlük

ben yasadim ben bilirim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ben yasadim ben bilirim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben yasadim ben bilirim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fler » alufte » google » tekken3 » yaran msn iletileri » temel reis » marko jaric » kaptan muazzam » oya bora » sokakta sigara yakip baba ile goz goze gelmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci