ben yapabiliyorsam o da yapabilir psikopatligi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sozluk psikopatligi
  2. herkes yapabilir
  3. yapabilir misin
  4. 5 sap beraber ne yapabilir
  5. spor yapabilir raporu
  6. sen boyle yapabilir misin
  7. ordu tabii ki darbe yapabilir
  8. evet ama bir lokomotif bunu yapabilir mi
  9. sen mutlulugun resmini yapabilir misin abidin
  10. seninle sivi degisimi yapabilir miyiz

© 2008 - uludağ sözlük

ben yapabiliyorsam o da yapabilir psikopatligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben yapabiliyorsam o da yapabilir psikopatligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben yapabiliyorsam o da yapabilir psikopatligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uzun suredir eh iste almayan yazar » ideal tiki » implosion » folie a deux » dilber kocarslanli » baskici bir ailede yetismek » sokratesla » kurdun gelini » salvador dali » cocuklarin aglarken vites artirmasi » ibanez grg 170 dx » igrenc espiriler » hortlak » bulusmak istemeyen sevgili » ctrl alt del » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hipnogojik fenomen » hiperparatiroidi » 8 saat » nejat eslen » second life » klozet davasi » istanbul besinci sinif insanlarin yeri » 45 inci antalya altin portakal film festivali » vucut hareketlerinden elektirik ureten alet » vicdan » labilite » lost dizisi stv de yayinlansaydi olabilecekler » avanak kuzenler » bak su yumurcaga » the summer of katya