ben ve oteki 

kapat
  1. amin maalouf'un olumcul kimlikler adlı kitabında irdelediği konu başlıklarından biridir.
    #456707 (BuRock_, 24.07.2006 18:20 ~ 18:22)
  2. özellikle a$k ve sevgili konularında aklımıza gelen/geldirilen dü$üncedir.. ötekiyle hep yarı$ içindesinizdir, ama bir çıkı$ yolu yoksa.
    #1613653 (mümkünsüz, 06.05.2007 13:35)
  3. tahsin yücel'in bir kitabı.
    #2025903 (deeplomatt, 28.07.2007 11:24)

© 2008 - uludağ sözlük

ben ve oteki başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ben ve oteki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben ve oteki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ekmek arasi cips » busch » google books » kylie minogue » ozgurluk dusmani akp » belediye otobusu maceralari » evde vahsi fare beslemek » msn de selam yerine titresim gondermek » erazem lorbek » dostum link olmus a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci