ben var ya birsey demiyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben daha bir sey demiyorum
  2. lan neyse bir sey demiyorum
  3. ya ben lan neyse bir sey demiyorum
  4. size hic bir sey demiyorum lan
  5. lan ben neyse bir sey demiyorum
  6. sen diyorum sen demiyorum
  7. ben baska bir sey demiyorum
  8. ben demiyorum arastirmalar diyor
  9. size hicbir sey demiyorum
  10. sana hicbir sey demiyorum

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ben var ya birsey demiyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben var ya birsey demiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben var ya birsey demiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ben var ya birsey demiyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entry silinme sebepleri » yaran diyaloglar » redwinemania » uludag sozluk moderasyonu » karga » yeni uuser olacaklara nick onerileri » yaran videolar » sozlukle ilgili istekler » sozluk yazarlarinin itiraflari » recep tayyip erdogan » mustafa kemal ataturk » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » ask » stevemcqueen » lost » igrenc espriler » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » yazarlarin aslinda demek istedikleri » seri eksi oy veren ibne » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » uludag sozluk e bir daha gelinse alinacak nickler » kacak kelebek » karpuzkabugu » no promise » uludag sozluk ten soguma nedenleri » latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » cinin ensesine saplak atip naber dostum demek » ezan okunurken muzigi kis demek » karel appel » konya tramvayi » siyasi sube mudurlugu » seni seviyorum dedikten sonraki an » cocukken hayal edilen tanri sekli » passion s killing floor » annabell lee » yabancilara turkce ogretmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » 12 mart 1997 barcelona atletico madrid maci » ziplatmak » kocami bosayip seni alacagim » uyku sersemiyken yapilan salakliklar » uyusturucu satmak » olmek icin yasamak » erkeklerle sevisen adam gizli es cinseldir » entourage » tum kasiyerleri guzel olan market zincirleri » parayi bulunca nick degistirmek