ben var anlamak ama konusamamak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. turkce anlamak ama konusamamak
  2. turisti anlamak ama onunla konusamamak
  3. konusamamak
  4. msn de sevdiginle konusamamak
  5. msn de sevdicekle konusamamak
  6. saldirmadan konusamamak
  7. gitar calarken konusamamak
  8. ataturk hakkinda olumsuz konusamamak
  9. trende kesisilen kizla konusamamak
  10. asik olunan kisiyle konusamamak

© 2008 - uludağ sözlük

ben var anlamak ama konusamamak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ben var anlamak ama konusamamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben var anlamak ama konusamamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» arabayi boyatip polislerden kurtulmak » keyifli entryler » kizilbasli orumcekkusu » vakit oldurmek » evlenmeden gerdege girmek » googlefight » yar gibi yar » kendini onemli hissetmek » imipramin » donington park a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci