ben turkum her zaman en iyiyi hak ederim 

kapat
  1. damarlarında akan asil kana uygun muameleyi istemek.
    #2169867 (camp nou, 21.08.2007 02:55)
  2. (bkz: #2163519)
    #2169872 (peceteye recete yazan doktor, 21.08.2007 02:57)
  3. (bkz: turksun di mi) *
    #2169901 (revolter00, 21.08.2007 03:12)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ben turkum her zaman en iyiyi hak ederim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben turkum her zaman en iyiyi hak ederim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben turkum her zaman en iyiyi hak ederim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ben turkum her zaman en iyiyi hak ederim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» susmak bazen en guzel cevaptir » bree olsen » kafkas coban kopegi » burhan ocal » 27 kasim 2008 galatasaray fc metalist kharkiv m » ufo infrared teknoloji » playboy tv » yaran facebook iletileri » adanaliyik allah in adamiyik » kari soymaca » komik kufurler » hayvanlarla cinsel iliskiye girmek » a man without love » t c eskisehir 2 sulh ceza mahkemesi » yok baska bir cehennem yasiyorsunuz iste » sabahat abla » basortulu rocker kiz » scylla » 2 eylul 2006 cocuk esirgeme kurumu bahcelievler » kadin polis » yahoo mailin bedava sms uygulamasi » fikri akyuz » imhotep » her gun popo ustune dovme yapan dovmeci » hayko cepkin » face a la mer » izmir selma yigitalp lisesi » dovulesi ogrenci tipi » yasarken degil oldugunde meshur olmak » sarah carmen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » 2009 formula 1 sezonu » rene magritte » unhappy birthday » traitor » grup vitamin » oss ye babayla ayni sinifta girmek » nefret edilesi hitap sekilleri » korku filmi izledikten sonra elektriklerin gitmesi » emre gunaydin » belt up