ben sizi yalniz birakiyim 

kapat
  1. iki kişinin rahat konuşmasını sağlamak için yapılan fiil.
    #4312614 (holysin, 03.12.2008 15:20)
  2. yanındaki sevişgen çifte laf sokmak amacıyla söylenen cümle.
    #4312615 (bedevix, 03.12.2008 15:20)
  3. sevgili olacak çifte konuşma fırsatı yaratan insanın ortada bok yiyeceğime s.ktirip gideyim demek için söylediği cümledir.
    #4312621 (AkreP, 03.12.2008 15:22 ~ 15:23)
  4. kavga eden çiftin arasında kalmamak için ordan kaybolmadan önce sölenmesi gereken cümle.
    #4312753 (hedesini ariyan hodo, 03.12.2008 16:02)
  5. (bkz: biz çıkalım mı)
    #4312763 (bankahesapnumarasi, 03.12.2008 16:05)
  6. -ben sizi yalnız bırakayım
    -evet bizim susacaklarımız var git sen.
    * ve *
    #4312764 (bugsbunny, 03.12.2008 16:06)
  7. -ben sizi yalnız bırakayım.
    +yok gitme, kal istersen.
    -yok yok gideyim ben. sizin işiniz uzun. daha geyik yapacaksınız, gülüşeceksiniz biraz. sonra bu dana sana çıkma teklif edecek, sen biraz kırıtacak ama kabul edeceksin. ilk günleriniz deli dolu ve aşkla geçecek, bir kaç buluşmadan sonra sevişmeye de başlayacaksınız. ilk günler her fırsatta yatağa atacaksınız kendinizi, bacak omuza, misyoner, kaşık, bilimum pozisyonlar denenecek ama bütün bunlar olurken yavaş yavaş tanımaya da başlayacaksınız birbirinizi ve biribirinizde sevmediğiniz köşeleri. ve bu köşeler törpülenmeye çalışılacak karşılıklı olarak. ikinizde kafanızdaki resme benzetmeye çalışacaksınız birbirinizi. sonra bu dana ilişkimiz monotonlaştı falan demeye başlayacak. sen zilli, senin de beklentilerin artacak durmadan. beni artık sevmiyorsun falan diye mızmızlanacaksın, abuk sabuk şeyler için kapris yapacaksın, surat asacaksın. en kötüsü, bütün bu bokluklar vuku bulurken köpekler gibi de alışacaksınız birbirinize, kavgalarınıza bile. belki bu dana ilk fırsatta aldatmaya da kalkacak seni, sen de birileriyle flört edip tekrar güzel, tekrar çekici hissetmek isteyeceksin kendini. böyle böyle aylar geçecek. en sonunda da, ya evlenip mutsuz olacaksınız ya da ayrılıp birbirinizi özleyerek mutsuz olacaksınız.
    +hadi filmin sonunu söylüyosun, bari bi spoiler koysaydın başına .mına koyiim.
    #4312948 (ben sanderson, 03.12.2008 17:09)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

ben sizi yalniz birakiyim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben sizi yalniz birakiyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben sizi yalniz birakiyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ben sizi yalniz birakiyim. Copyrights of the articles are belong to their authors.