ben sizi benimle alay edin diyemi yetistirdim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. benimle alay ediyorlar
  2. vestel e terfi edin rahat edin
  3. kucuk bir ask yetistirdim duzene yenik dustu
  4. sizi gidi yuzde 19 luk glu glu danscilari sizi
  5. ben sizi tanimadan once de sizi taniyordum
  6. edin
  7. 72 nci ve 77 nci alay
  8. 57 nci alay
  9. bir alay
  10. alay han

© 2008 - uludağ sözlük

ben sizi benimle alay edin diyemi yetistirdim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ben sizi benimle alay edin diyemi yetistirdim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben sizi benimle alay edin diyemi yetistirdim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ucuncu tekil sahis » kopeklerdeki son dedigini anlamadim bakisi » poligini » banal seks » sozluk yazarlarindan aforizmalar » yalnizligin anlasildigi anlar » kurt sorunu yok kurt istilasi var » cok guzel dusunmussun aferin » jean michel jarre » cekirge a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games