ben sevdali sen belali 

kapat
  1. Söz ve müziği selami sahin'e ait müthiş parçalardan biridir.sezen aksu ile birlikte yaptıkları düeti adi bende sakli albümüne ayrı bir değer katmıştır.

Sözlerini de yazayım tam olsun:

Sen Beni, Sen, Sen Unutmuş Gibisin
    Ben Hala Deliyim Hala Sevdalı

Sen, Sen Beni Unutmuş Gibisin

Yaktığın Ateşi Söndüremedim
    Sen Hala Çılgınsın Hala Belalı
    Oof Hala Belalı...

Çekmeye Razıyım Kaprislerini
    istersen Zincire Vur Ellerimi
    Ne Olur Bir tanem Anla Halimi

Sen Benden,Sen Vazgeçmiş Gibisin
    Ben Hala Tutkunum Hala Yaralı

Sen Benden,Sen Vazgeçmiş Gibisin
    Ben Hala Tutkunum Hala Yaralı

Yaktığın Ateşi Söndüremedim
    Sen Hala Çılgınsın Hala Belalı
    Hala Belalı...

Bu Sevda Bir Anda Bitebilir mi
    Gerçekler Yalana Dönebilir mi
    Ne Olur Bir Tanem Anla Halimi
    #248415 (Gamze, 15.05.2006 21:41)
  2. çok uzun ,çok güzel bir Sezen Aksu şarkısı.
    #248422 (lumpiya, 15.05.2006 21:43)
  3. bu şarkı var ya bu sözler bu melodi hiç olmadık bi zaman diliminde çalınırsa kulaga; savurur alimallah.
    #621567 (mintiminti, 10.09.2006 05:24)
  4. selami şahin'in espri yapmadığı bir zaman diliminde bestelediği başarılı bir 45lik.
    #2052336 (taharetmuslugu, 01.08.2007 19:24)
  5. arabesk müzikten nefret eden insanları bile duygulandırabilecek şarkı.
    hele "ne olur bir tanem anla halimi" kısmı, insanın iyi saatte olsunlar tarafından yoklanması gibi bir his yaratır bünyede.
    #2052369 (musette, 01.08.2007 19:32)

© 2008 - uludağ sözlük

ben sevdali sen belali başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ben sevdali sen belali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben sevdali sen belali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hep ayni kisiler » yavru balinanin drami » harry potter ve saz arkadaslari » bos zaman » yalniz degilsin » sacmalamak istiyorum o halde tercihim ulu sozluk » t cetveli » gercek iskender savaslari » askerlik subede baslar subede biter » ibrahim tatlises a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games