ben sensiz istanbula dusmanim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sensiz istanbula dusmanim
  2. sensiz sozluge dusmanim
  3. sensiz istanbul a dusmanim
  4. x subat 2007 istanbula kar yagamayisi
  5. son dostum ilk dusmanim ilk dostum son dusmanim
  6. dusmanim bile olamazsin
  7. en buyuk dusmanim nankor bir bucurdu
  8. kardesin varsa dusmanim yok deme
  9. ulkelere degil savasa dusmanim
  10. hic dusmanim yok kimseye iyilik yapmadim

© 2008 - uludağ sözlük

ben sensiz istanbula dusmanim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ben sensiz istanbula dusmanim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben sensiz istanbula dusmanim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» avea nin bilgilendirme mesajlari » entryleri tanima mesafesi » ozgurlugun sinirsiz olmadigini unutanlar » yuregim kaniyor » kiz kardesinin msn gecmisini okuyan abi » kokorec » replica » ilahilerin yildizi » heteroseksuel olmanin dayanilmaz hafifligi » gol kacirip reklam panosu tekmelemek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci