ben senin ustune gul koklar miyim 

kapat

1. dikensiz hazır gül bulursan koklarsın tabi , derim ben. *
    #880645 (missbee, 19.11.2006 15:27)
  2. "güller bahçesinde geçsede ömrüm inan üstüne gül koklamam gülüm. Seni koklamak olsada ölüm senin için ölmeye değer gülüm." gibi şiir haline getirilerek söylenirse inandırma ihtimali daha yüksek olan palavra.
    #880704 (zingora, 19.11.2006 15:37)
  3. gül hariç diğer çiçekleri kapsayabilecek bir cümle. ben bunun içinde farklı manalar ararım. *
    #880741 (ephedra, 19.11.2006 15:42)
  4. - ben senin ustune gul koklar miyim daha seni koklamamisim *
    + saffeett *
    - emineee * *
    + saffeettt
    - eminee *
    (bkz: unutulmaz turk sinemasi replikleri)
    #880759 (dmjoes, 19.11.2006 15:44 ~ 15:45)
  5. nane! yendikten sonra söylenen vicdan sızısı dindirici söz öbeğidir.
    #881017 (phnar, 19.11.2006 16:26)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

ben senin ustune gul koklar miyim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben senin ustune gul koklar miyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben senin ustune gul koklar miyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ben senin ustune gul koklar miyim. Copyrights of the articles are belong to their authors.