ben seni facebook tan taniyorum 

kapat
  1. önümüzdeki zaman diliminden çokça karşılaşılacak durum.

ki kendim bugün bizzat yaşadım. 9 Eylül gsf kordorunda gördüğüm ve "lanbunu bir yerden gözüm tanıyor" dediğim kişiyi facebook'ta arkadaşlarımın listesinde bulduğumda aklıma gelen ilk ifade.

X: ya arkdaş bakar mısın?
    y: Buyur.
    x: ben seni bri yerden tanıyorum ama, yüzün hiç yabancı değil.
    y: ben çıkaramadım.
    x: dur ben hatırlayacam, daha dün gördüm sanki seni yaaa. Hah, tamam buldum, facebook'tan, naber abi ya?
    y: hııı?
    #2609049 (misisipikedisi, 20.11.2007 01:36)
  2. +selam naber?
    -iyilik de sen kimsin?
    +aaa sen beni tanımıyor musun?
    -hımm... aslında bi yerden gözüm ısırıyorda çıkaramadım
    +aa nasıl tanımazsın hani facebook'ta "ebemi de bulucam facebook'ta allah'ın izniyle" gurubu var ya ordan tanışmıştık
    -haaaa.. tamam tamam şimdi hatırladım,dünya ne küçük dimi, sahi buldumn mu ebeni?
    +hönk!!??!!
    #2611375 (emsalsiz, 20.11.2007 21:15)

© 2008 - uludağ sözlük

ben seni facebook tan taniyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ben seni facebook tan taniyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben seni facebook tan taniyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tekerlegin icadi » entelektuel kiro diyaloglari » fotograf cekilirken fotografa yavsayan tip » entry ve nick uyumu » klasik devlet adami kliseleri » agnostic » at arpayi atin onune yesin dehleyi dehleyi » vazgec gonlum » buyuk istanbul depremi » sozlugun durumuna isyan eden yazarlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games