ben seni degil seni beklemeyi sevdim 

kapat
  1. a$kın fedakarlığının farkında bir cümledir..godot'yu beklemek gibidir..

ben seni değil seni beklemeyi sevdim..
    zamanın akı$ında günün tekrar sana ba$lamasını sevdim..
    aylar geçtikçe mevsimin sana dönmesini sevdim..
    yılları sevdim senin olmanla nasıl geçtiğini bilmediğim..
    baktığım yerde olmanı sevdim..
    dokunabileceğim kadar yakınımda olmanı sevdim..
    sokaklarda yürümeyi sevdim sana varan sonunda..
    ağlamayı sevdim her akan gözya$ımda sen olmayı sevdim..
    güne$i sevdim sana doğan her gün..
    geceyi sevdim seninle dolu..
    denizi sevdim sen gibi dalgalı..
    rüzgarı sevdim senin gibi esen..
    yağmuru sevdim ıslandıkça seni hatırlamayı sevdim..
    ya$lanmayı sevdim senle dolu..
    ben seni değil seni beklemeyi sevdim..
    acıtan, umutlu ama sensiz..

diyordum ki tam, "arkada$ım bekleme yapma trafiği kapıyorsun!!" dediler..zaten romantik olup, böylesine hassas muhabbetler bende eğreti duruyor mına koyyim, ne beklemesi diyip siktir olup gittim..bu da böyle bir emoluğumdur..
    #3692250 (alwayssleepy, 20.07.2008 17:42)

© 2008 - uludağ sözlük

ben seni degil seni beklemeyi sevdim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ben seni degil seni beklemeyi sevdim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben seni degil seni beklemeyi sevdim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» siradaki sarki tum sevenlere gelsin » snopy » yakinda olecegini bilen bir insanin duygulari » kutsal yolculuk » igrenc espriler » ocagi yemekte unutmak » naylon staj » genc komunist kiz profili » avsa » king a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games